Landing L1
Ligue 1 Uber Eats

Uber eats officiële ligue 1 bal

2022/2023

Franse know-how
in dienst van een
competitie vol talenten.

Voor alle spelers.
op elk veld.
in het centrum van rivaliteit.

De bal die de
verschillende emoties
van voetbal passeert.

Picture Picture

Intensiteit. Rivaliteit.

Onze Uber Eats Ligue 1 bal onderscheidt zich met een geruststellend en verfijnd ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van technische elementen die bekend zijn uit de wereld van voetbal en prestatie.

We verwijzen naar Frankrijk door het gebruik van de Franse kleuren en we eren de fantastische geschiedenis van 90 jaar Ligue 1 door de 19 Franse landskampioenen die je op de bal terug zult vinden.

Techniek.

Betrouwbaarheid.
Ervaringen.
Emoties.

Deze bal weerspiegelt onze deskundigheid in het voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers en keepers.

Een extreem betrouwbare bal.

De stabiliteit van de bal is beoordeeld met 5 van 5 sterren door onze KIPSTA certificerings orgaan. De groeven die rondom de bal zijn geplaatst, zorgen voor een hoog niveau van precisie en de 12 naadloze PU microvezelpanelen maken de bal waterproof.

Exclusief naadloos thermisch gelijmd ontwerp met 12 panelen voor extra waterdichtheid.

Exclusief naadloos thermisch gelijmd ontwerp met 12 panelen voor extra waterdichtheid.

Groeven zijn rondom de bal geplaatst om grote precisie in het spel te brengen.

Groeven zijn rondom de bal geplaatst om grote precisie in het spel te brengen.

Getextureerde microfiber bal component met schuim en groeven voor een uitstekend balgevoel.

Getextureerde microfiber bal component met schuim en groeven voor een uitstekend balgevoel.

Een uitzonderlijk balgevoel.

Deze bal biedt een ultraprecies gevoel voor het spel op het gebied van snelheid en balcontrole dankzij de gestructureerde microvezel componenten met foam en groeven.

Een FIFA QUALITY PRO bal.

Ontworpen in Frankrijk, de Uber Eats offiële Ligue 1 bal is FIFA QUALITY PRO gecertificeerd, dus de bal voldoet aan de strengste eisen om een optimale speelkwaliteit te garanderen tijdens trainingen en wedstrijden. Deze bal is onderworpen aan een groot aantal tests tijdens verschillende momenten van het productieproces in ons laboratorium voor ballen, maar ook door ons KIPSTA certificeringsorgaan (tests op duurzaamheid, luchtdruk, rondheid, etc.)

De vele emoties
van het voetbal

Want zonder de bal wordt er niks gecreeërd op het veld. We merken het niet echt, maar het is het hart van het spel, essentieel voor het spektakel dat zoveel emoties oproept bij alle voetballiefhebbers. Zijn kracht is immens, het is het voorwerp van overdracht van een kunst die vaardigheid cultiveert en een droom die in de handen van een collectief wordt gelegd. Van een gemiste pass tot een beslissende, van een wrede paal op de laatste seconde tot een nauwkeurig afgemeten panenka, hij is de brenger van voetbalemoties die onze passies losmaken en de tijd doet vertragen. We houden gewoon hartstochtelijk van hem, en hij houdt ook van ons.

Shop.

Rust jezelf uit als een pro.

Ontdek al onze officiële KIPSTA Ligue 1 Uber Eats en Ligue 2 BKT producten.